Het gezicht achter Orange Gold

Mijn naam is Manolito Hulsebos en ik ben in 1983 geboren in het Gelderse Twello als oudste in een gezin met 3 kinderen. Na verhuisd te zijn naar Deventer, Haarlem en Best ben ik in 2015 weer in de Hanzestad aan de IJssel neergestreken. Hier hebben mijn vriendin Yvonne en ik ons droomhuis gevonden en voeden wij haar zoontje Dinand samen op.

 

Ik geniet van mijn werk, de stad Deventer en vooral de warmte & gezelligheid thuis. Naast mijn werkzaamheden als interim manager mag ik mijn vrije tijd graag hardlopen. Na 7 marathons te hebben gelopen, schuw ik hierbij de lange afstanden niet. Ik zie bij voorkeur zoveel mogelijk van de wereld en ga graag de bergen in, zowel in de zomer als in de winter.

Mijn pad

Als kleine jongen wilde ik graag architect worden, maar gaandeweg veranderde deze interesse. “Bij toeval” ben ik in 2004 gevraagd door de Rabobank of ik er tijdelijk wilde komen werken. Hier werd mijn interesse gewekt en zag ik een bedrijfssector die ik nog niet eerder meegemaakt had.

 

Na een vliegende start wilde ik een volgende stap zetten: hypotheekadviseur worden. Bij mijn toenmalige werkgever zou ik jaren moeten wachten voordat hier invulling aan gegeven kon worden. Daar zat ik niet op te wachten en ik besloot eind 2005 bij Welten te solliciteren. Welten beloofde een kansrijke omgeving te bieden en hier had ik zeker oren naar.

Manolito Hulsebos

Mijn weg naar Orange Gold

Zo`n 10 jaar later werd het tijd voor een nieuwe stap. In de afgelopen 10 jaar heb ik geen spijt gehad dat ik in 2005 bij Welten heb gesolliciteerd. In deze jaren heb ik me ontwikkeld in de rollen van adviseur, hypotheekadviseur, accountmanager private banking, consultant, kwaliteitsmanager, trainer en teamleider. Ook volgde ik in de avond een studie Bedrijfskunde en later ben ik gestart met een MBA.

 

Ik ben iemand die vooruit kijkt en continu nieuwe uitdagingen nodig heeft. Dat is op sportief vlak het geval, maar zeker ook op zakelijk gebied. Die nieuwe uitdaging hield destijds in dat ik besloot Welten te verlaten en ‘zelfstandig’ verder te gaan. Hierbij richt ik me op wat mij de meeste energie geeft: leidinggeven (het liefst aan verandering). De functiebenaming is daarbij ondergeschikt, maar de uitdaging is wel van groot belang. Daarnaast wil ik nieuwe ideeën (waar ik doorgaans vol mee zit) niet beperken tot ideeën maar deze ook realiteit laten worden.